OVER MIJ

OVER

WIE BEN IK?
Mijn naam is Tim van Dijkhuizen, een -jarige developer uit Vlaardingen. 3 Jaar geleden ben ik begonnen met programmeren op de middelbare school, waar ik HTML heb geleerd. Ik ben toen thuis verder gegaan en heb zo mijzelf veel talen geleerd. Ik houd mij dagelijks vooral bezig met webdevelopment, maar ik ken een aantal andere talen. Ik volg op het moment een opleiding in Media Technologie op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. WAAR BEN IK GOED IN?
Ik focus mij vooral op website development, zowel front als backend. Buiten webdevelopment houd ik mij ook bezig met game development en plugin developent in onder andere Java. Hieronder kunt u een overzicht bekijken van de talen waarmee ik kan werken en mijn kennis niveau.

HTML


CSS


JAVASCRIPT


PHP


JAVA


SQL

MIJN PROJECTEN?
Ik heb sinds ik begonnen ben met programmeren aan veel projecten gewerkt. De meeste waren privé projecten voor mijzelf maar ik heb ook een aantal websites gemaakt voor anderen. Klik hier om een overzicht van mijn recente projecten te bekijken. Ik ben op het moment niet actief op zoek naar werk, dit is omdat ik perfecte kwaliteit wil kunnen leveren en dus graag eerst mijn opleiding af maak. Voor vragen of eventuele project voorstellen kunt u contact met mij opnemen via mijn contact pagina.

MIJ