WIE ZIJN WIJ?

OVER

WIE, WAT, WAAR?
Wij zijn GameCreators, een bedrijf gespecialiseerd in het maken van games. Ons bedrijf is opgericht op 24 mei 2017 toen wij onze kennis wouden gaan gebruiken ander mans ideeën realiteit te maken. Wij zijn gevestigd in Rotterdam. Ons team bestaat op het moment uit 1 developer, klein maar fijn dus. Om onze oprichting te vieren hebben wij ons eerste openbare spel uitgebracht. Wilt u zien tot wat wij in staat zijn of houdt u van spellen spelen? U kunt Pixels downloaden via de Ons Werk pagina. Veel speel plezier! WAT DOEN WIJ?
Wij maken games voor alle platformen, systemen en doeleinden. Tegenwoordig spelen kinderen en jongeren heel veel games, maar zelfs volwassenen spelen games. Een game is niet alleen leuk maar het kan ook heel leerzaam zijn. Wij maken games voor alle doeleinden waaronder het onderwijs, want leukere lessen zijn veel effectiever. Al onze spellen zijn van gegarandeerd hoge kwaliteit en werken precies zoals u dat wil. Want u heeft een idee, en wij maken het. WAAROM ONS?
Ondanks dat wij niet veel spellen opbaar hebben gemaakt hebben zij veel ervaring met de technieken gebruikt bij het maken van kwaliteit games. Bij ons staat kwaliteit boven snelheid wat betekent dat wij geen onnodige fouten maken vanwege haast. Ondanks dit zijn wij goedkoper dan de meeste andere bedrijven, dit komt omdat zij efficiënt werken met een strakke planning. Want een goede game hoeft niet duur te zijn. Voor een offerte neem contact met ons op.

ONS